Infosessie 29/03/2018: Wat verandert er bij Katjarisu in 2018?

2017 was een recordjaar voor onze sterk groeiende skeelerclub. In de herfst telden we meer dan 60 leden op de trainingen.

Dit jaar hebben we enkele veranderingen in petto. Onze club zet volop in op comfort, veiligheid en organisatie. Zo halen we samen het maximum uit onze sporters.

Katjarisu nodigt je daarom uit op onze infosessie op donderdag 29/03/2018 om 18u45 in de Mast. Dan eindigt onze skeelertraining een kwartiertje eerder.

Graag tot dan.

Sportieve groeten

Het Katjarisu Bestuur

 

PS: Kun je niet komen? Geen probleem. Er volgt een samenvatting per e-mail na de infosessie.


2 reacties


  • Ok, hier wel een continuerooster maar ik wil toch graag reageren (als chronisch zieke moeder van een kleuter). Nee, ik vind het helemáál niet gek dat je hiervoor hebt gekozen. Integendeel! Persoonlijk vind ik het heel vreemd dat er nog steeds scholen bestaan die geen continuerooster meer hanteren (in onze regio gelukkig bijna niet meer). Ik vind het zo stom: het ene kindje gaat wel naar huis en het andere niet: chaos! En zoals je al zegt: Sarah heeft er veel meer aan als jij wat fitter bent dan compleet gesloopt. En ik weet hoe vermoeiend die gesprekjes aan het schoolplein kunnen zijn (tip: zo laat mogelijk arriveren ;)). Als ik jou was had ik deze beslissing dus al op voorhand genomen. Voel je goed hierbij, jij weet zelf wat het beste is voor jou en Sarah.

    3 april 2018
  • dank u wel voor het medelevencialis online

    5 april 2018

Plaats een reactie


Naam*

Email (zal niet gepubliceerd worden)*

Website

Uw reactie*

Verstuur reactie

Top