https://www.brugge.be/de-brugse-rollerparade

Ter promotie van de organisatie van het Belgisch Kampioenschap marathon skeeleren op 2 juni slaan de stad Brugge en Inline Team Brugse Skeelerclub de handen in elkaar om eenmalig een Rollerparade te organiseren.

Waar en wanneer

vrijdag 31 mei om 19.30 u
sporthal Koude Keuken, Zandstraat 284, 8200 Sint-Andries

20 u: Start 1ste ronde 10 km voor beginners, aan een rustig tempo
Omstreeks 21 u komen we terug naar de startplaats voor een korte pauze (drankje voorzien voor alle deelnemers).

21.15 u: Start 2de ronde 20 km voor gevorderden

Inschrijven verplicht

Deelnemen is gratis. Verzekering, drank en koek zijn inbegrepen. Parking voorzien aan startplaats.

Inline skaters, steps, longboards en fietsen zijn welkom, fietsers rijden achteraan de groep. Helm is verplicht en elleboog-, knie- en polsbeschermers zijn aangeraden. Lichtjes (wit licht vooraan en rood licht achteraan) en fluo-hesje  zijn verplicht voor diegenen die deelnemen aan de tweede ronde.

De Brugse Rollerparade wordt begeleid door de politie van Brugge en staffers van Inline Team Brugse Skeelerclub (op de fiets of skeelers). Laat de staffers passeren wanneer ze al bellend de doorgang vragen, zodat ze ook de volgende straat veilig kunnen afzetten.

Bij regenweer kan de Rollerparade jammer genoeg niet doorgaan. Er wordt hierover beslist de dag zelf om 16.00 u. Zie het evenement op Facebook en www.brugseskeelerclub.be

Wij doen ook mee!

Ook met Katjarisu zullen we met een aantal aanwezig zijn om de eerste ronde van 10km samen te skeeleren. Laat het ons gerust weten als je ook geïnteresseerd bent!

Vergeet je zeker niet op voorhand in te schrijven zodat je verzekerd bent!

Verder lijkt de site waarop je je moet inschrijven wat problemen te ondervinden wanneer je 1 enkele persoon wenst in te schrijven. Dit valt makkelijk te omzielen door jezelf als extra persoon in te schrijven.

De Brugse Rollerparade Special Edition