Vanaf maandag 25 mei start Katjarisu met een gedeeltelijke heropstart van onze trainingen. Omdat wij niet voor iedereen tegelijkertijd een veilige training kunnen garanderen, starten we met de (aspirant-)gevorderden. Dit tot en met juni.

Wie mag komen?

We starten uitsluitend met trainingen voor gevorderden en aspirant-gevorderden. Na elke training evalueren we de situatie. Mocht blijken dat de regels niet nageleefd worden, dan kunnen de trainingen terug opgeschort worden in het kader van de veiligheid.

De betrokken leden zullen een e-mail krijgen om zich op voorhand aan te melden.

Wanneer?

Enkel op maandag (19u30-21uur) en op donderdag (18u30-20uur) zijn er trainingen. We zullen erop toezien dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden.

Spelregels

– Minimum 1 dag op voorhand verwittigen als je wilt komen naar de training.

– Er worden enkel rondjes gereden. Onderweg stoppen/praten is niet toegelaten op de piste.

– Je skeelert achter elkaar op 1,5 meter afstand. Zo kan er veilig voorbij gestoken worden.

– Materiaal wordt niet uitgeleend.

Afhankelijk van de maatregelen van de overheid en of de regels goed nageleefd worden, zal er een uitbreiding komen voor andere leden. Wij houden je op de hoogte van zodra hierover meer nieuws is.

Wij hopen samen met jullie dat we in alle veiligheid kunnen heropstarten. Op deze manier kunnen we geleidelijk aan de trainingen terug toegankelijk maken voor alle leden.

Alvast bedankt voor je begrip.

Sportieve groeten

De bestuursleden van Katjarisu

Gedeeltelijke heropstart trainingen Katjarisu