Op vrijdag 19 februari 2016 vierde de gezinssportfederatie (GSF) zijn 40e verjaardag.  Onze recreatieve schaats- en skeelerclub Katjarisu is aangesloten bij deze federatie die meer dan 30.000 leden telt.

De afdeling  West-Vlaanderen van de GSF vierde dit op passende wijze met een feestelijke receptie.  Hierbij waren alle verantwoordelijken van de GSF aanwezig waaronder Freddy De Nert, voorzitter en de nationale coördinator Roland Willox naast nog tal van andere genodigden. Ook de voorzitter van onze werkgroep Mevrouw Jaklien Van Olmen uit Deerlijk was present en Bart Eelbode, sportverantwoordelijke voor Oost- en West-Vlaanderen.

Er werden de “Basic tot Best” labels uitgereikt van het voorbije jeugdsportproject 2015. 9 West-Vlaamse sportclubs waren genomineerd en onze club behoorde voor het 4° jaar op rij tot de 3 beste en kreeg dus het “BEST” label omwille van onze goede jeugdwerking.

Onze ondervoorzitter/jeugdtrainer Ivan Rabaut heeft het label in ontvangst genomen. Chris Sucaet had die avond de functie van secretaris van de GSF afdeling W-Vl.

 

Uitreiking Best label aan onze club